daniela_bizgan_marelvi

Tânăra de 32 de ani din Rădăuţi care conduce o afacere de 41,8 de milioane de euro

În opinia Danielei Bîzgan, femeia lider are o personalitate puternică, capacitatea de a aduna oameni în jurul ei, are o putere de convingere pe măsură, îşi pune amprenta personală în tot ceea ce face şi poate obţine rezultate la înălţimea celor mai exigenţi bărbaţi. „Valorile fundamentale ale leadershipului feminin sunt ambiţia, capacitatea de a crea armonie între intuiţie şi logică, dorinţa permanentă de cunoaştere, pasiunea, tenacitatea şi nu în ultimul rând eleganţa.“

Daniela Bîzgan este este una dintre cele trei fiice ale lui Dumitru Mihalescul, antreprenorul care a clădit afacerea Marelvi, cel mai mare distribuitor de electronice şi electrocasnice, fiind, ca director general adjunct al firmei, mâna sa dreaptă. A absolvit în 2004, la Iaşi, Facultatea de Finanţe-Contabilitate, în acelaşi an începând să lucreze şi în afacerea familiei; în 2005 „s-a nimerit să aibă loc separarea de fostul asociat al Marelvi şi am rămas doar eu şi o colegă să ne ocupăm de contabilitate“.

A înţeles însă că nu-i plăcea domeniul, având activităţi repetitive, în fiecare zi, şi a încercat să descopere ce se întâmplă în alte departamente. A urmat un curs de management la CODECS, iar din 2006 a devenit mâna dreaptă a directorului general.

Pe o piaţă a electrocasnicelor care a crescut în 2014 cu 13% în volum şi 16% în valoare, cifra de afaceri Marelvi a crescut de la 34 milioane de euro la 38 milioane de euro. Anul trecut compania a atins o cifră de afaceri de 41,8 de milioane de euro şi mizează pe o creştere de 20% anul acesta, până la nivelul de 50 de milioane de euro.

 

Preluare: businessmagazin.ro

1 răspunde
 1. Popa Ana
  Popa Ana says:

  Buna ziua!
  Suntem platforma OnlineProducts si dorim o colaborare cu dumneavoastra.
  OnlineProducts ( http://www.onlineproducts.ro/) promoveaza gratuit produse de orice fel: electrocasnice, electronice, papetarie, lectura, jucarii, imbracaminte, produse alimentare si incurajeaza dezvoltarea pietei de profil prin intermediul e-commerce.
  Platforma Online Products este un proiect de economie sociala, finantat prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, care isi propune sa atraga un numar ridicat de vizitatori, interesati de produse lucrate cu grija.
  Platforma ofera doua modalitati de colaborare:
  – Fie va puteti deschide propriul marketplace in cadrul platformei – ceea ce va va putea permite sa va gestionati singur produsele si comenzile. In acest caz se va incheia un contract, cadru in care se va mentiona comisionul nostru in functie de valoarea comenzilor efectuate si traficul site-ului.
  – Fie va putem promova noi produsele direct pe site. Si in acest caz se va incheia un contract in care vor fi mentionate produsele( inclusiv preturile) ce vor face obiectul comenzilor ferme. Din fiecare comanda plasata de terti pe site-ul nostru, ne vom opri un comision de 5-10% in functie de valoarea comenzii si de traficul site-ului.
  Pentru oricare din cele doua colaborari optati, va rugam sa ne comunicati inclusiv anumite conditii specifice, urmand ca ulterior sa cadem de acord asupra draftului de contract.
  Va multumim pentru disponibilitate si speram intr-o colaborare reciproc avantajoasa.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Doresc să intre în discuție?
Simțiți-vă liber pentru a contribui!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>